esmaspäev, 7. juuni 2010

Spordiklass Holstres

SULLE MEELDIB SPORTIDA – JAH?

TULE MEIE KOOLI AVATAVASSE TREENINGGRUPPI!

Seoses Viljandimaa Eesti Noorte Olümpiakeskuse spordimeisterlikkuse spordigruppide avamisega Viljandimaal on otsustatud asutada Paistu vallas asuvasse Holstre Kooli (www.holstre.vil.ee) alates 1. septembrist 2010 murdmaasuusatamise ning jalgrattaspordi (maastiku- ja tänava jalgratas) eriala. Treeninggruppi on oodatud kandideerima heade sportlike eelduste- ja tulemustega noored, kes soovivad asuda õppima Holstre Kooli 6.-9. klassi.

Holstre-Polli loob õpilastele suurepärased võimalused kasutada rahvusvahelistele võistlustingimustele vastavat treening- ja võistlusbaasi. Treeningbaas ja majutus asub Viljandimaa spordi- ja puhkekeskuses Holstre-Pollis. Vt. www.holstrepolli.ee

Vestlus treening-gruppi pääsemiseks toimub 10. juunil 2010. aastal Holstre Koolis algusega 13:00. Peale vestlust on kõigil soovijatel võimalus külastada keskust Holstre-Pollis (http://www.holstrepolli.ee/). Kandideerijatel vajalik registreeruda vestlusele hiljemalt 07. juuniks ning esitada kontaktandmetega avaldus, isikut tõendav dokument, klassi lõputunnistuse koopia ja sportlike tulemuste koond.

Informatsioon ja kooliga tutvumine tuleb kokku leppida tel 53910812, 4349 672 (Holstre Kool) või 53 420 332 (treener).

Dokumendid võib saata e-kirja teel direktor@holstre.vil.ee või postiaadressil 69602 Viljandimaa Holstre Kool.

NB! IGA ÕPILASE OLMETINGIMUSED LAHENDATAKSE PERSONAALSELT PEALE VESTLUST ÕPILASEGA JA TEMA VANEMA(TE)GA

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar